Ford Mustang till Sverige

 
 
Ja, den som väntar på något gott… kan ibland få vänta väldigt länge – så länge som nästan femtio år.

Ja, Många är det som hoppade högt av nyheten av att Ford kommer lansera sin Ford Mustang i Europa. Redan 1964 började bilen serietillverkas, men vill man som nordbo äga en Mustang har det varit privatimport som gällt. Den nya mustangen som tillverkats har en rad nya egenskaper som nog kommer gå hem hos alla mustang-älskare:

  • Ny design på både motorhus och grill
  • Större 19-tums fälgar
  • 5 liters-motor
  • 420 hästkrafter.

Historien bakom Mustangens glans

Ordet Mustang kommer från förvildade hästar som kom till under den vilda perioden i USA och tillkom från tama hästar som sedan förvildades. Av detta i bakhuvudet förstår man anledningen till att Ford döpte den populära modellen till just Mustang. När bilen lanserades på världsutställningen i New York var det med en vit cabriolet med svart inredning, och denna lansering anses vara en av de mest lyckade i bilindustrins historia. Det finns fem olika generation er av Ford Mustang och så länge som intresset finns kommer det fortsättas att producera nya bilar som blir populärare än den andra.

Bra tillbehör att ha i bilen

Bra tillbehör kan vara allt från ett extra däck, vindrutetorkare eller en dragkrok vid oförutsedda olyckor eller spontana flyttlass. När det kommer till att ha en dragkrok är det viktigt att den är av god kvalitet och EU-godkänd. Något man kanske inte tänker på när man skaffat barn är att även utrusta bilen. Barnstol är en självklarhet, men det kan även behövas babyspeglar så du ständigt kan ha en bra uppsyn över ditt barn. På Skruvat, som har nästan allt du kan tänka dig när det kommer till motordrivna fordon, kan du hitta alla dessa produkter – och mycket mer. Denna länk: http://www.skruvat.se/Biltillbehor-C444.aspx tar dig direkt till navkapslar, bilklädsel, multimedia och mycket annat spännande du kan tänkas behöva för att få din bil så trygg som möjligt, men även för att få till en sådan bra åk-glädje som möjligt. I väntan på att få äga en Mustang gäller det att ta hand om bilen du har nu på bästa möjliga sätt.