De som bryr sig om utseendet

Att köpa en ny bil, vare sig den är begagnad eller splitterny, är alltid en rolig sak att göra. Eftersom bilen är något man använder sig mycket av och spenderar mycket tid i är det därför både viktigt och roligt att trivas i sin bil. Det är inte alltid man är helt nöjd med utseendet på den, men det finns vissa små saker som man lätt kan fixa för att piffa upp bilen lite extra, till exempel snygga fälgar. Några som bryr sig lite extra om hur deras bilar, och fälgar, ser ut är de väl omtalade raggarna. Såhär står det om deras kultur på svd.se:

Att köra omkring i en stor fet Cadillac med brylcreme i håret, Elvis på stereon och en V8:a under huven måste väl vara ett amerikanskt påfund som spritt sig till Sverige – eller? Nej, raggarkulturen är faktiskt helt och hållet ett svenskt fenomen som man inte hittar någon annanstans i världen, berättar fotografen Per-Olof Sännås. Lika svenskt som en röd stuga med vita knutar. (Läs hela artikeln här).

De är alltså ett gäng som vill att saker och ting ska vara på ett visst sätt, och är det inte så har de svårt att stå för det. Något man såklart kan förstå, vi har alla olika stilar på kläder, musik och bilar. Det vi har gemensamt är dock att vi alltid vill vara nöjda med vad vi har och kännas oss bekväma med oss själva. Något som fälgar inte löser helt själv såklart, men det är en bra bit på vägen!